Hur köper eller beställer man våra produkter?

Via gårdsbutiken på bondgården i Örsundsbro

Lättast är att besöka bondgården och vår gårdsbutik under fredagar (11-18) eller helgerna (lördagar och söndagar mellan 11.00-16.00.)

Via självbetjäning i vår "mjölkbod" på bondgården i Örsundsbro - ALLTID öppen 

Vid stallplanen ligger det ett gammalt stenhus som kallas klostret (okänt byggår) som genomgår en total restaurering just nu. Därför har vi flyttat mjölkboden till ett vit hus som ligger 50 m ifrån.  Här hittar ni ett  mindre sortiment av mejeri, kött och charkuterier som handlas med självbetjäning och betalning med swish. Den har öppet dygnet runt.  

Via REKO-ringar

För vissa av er är det långt att åka till bondgården för att köpa våra varor och därför har vi sedan en tid tillbaka provat att komma närmare er genom så kallade reko-ringar. Vid vissa platser, under en halvtimme, varannan vecka, sker utlämning av förbeställda varor som betalats i förväg med swish. Enkelt, smidigt och väldigt roligt. Just nu har vi valt att vara med på REKO-ringarna i Stockholm Sollentuna (varannan tisdag), Stockholm Liljeholmen och Kungsholmen (varannan onsdag) och Uppsala (varannan torsdag).  Vi gör våra uppdateringar med vad som kan handlas med ett  inlägg från oss ca 5 dagar innan utlämningen. Lägg din beställning i kommentarsfältet, så återkommer vi med hur mycket du ska swisha och sedan ses vi vid orten det givna klockslaget.

Egen visning eller grupp på bondgården

Om du har vägarna förbi någon annan dag och vill handla så ring så kan vi öppna för 'private shopping'. Är ni ett sällskap som vill göra en utflykt så kan vi ibland ha möjlighet att ta emot er och ordna privata visningar och hålla caféet öppet bara för er. Vi tar även emot konferensgäster med servering av fika och varma luncher under företrädesvis vardagar. Det beror på vår egen arbetsbelastning för tillfället. Hör av er! 


KONTAKTA OSS - BESTÄLL HÄR   -  eller skicka direkt till info@restagard.se
Din e-postadress Meddelande Skicka