Anläggningsarbetare

Vi har ett omfattande uppdrag att gräva landförbindelser i ett internationellt fiberprojekt som skall sammanbinda länder runt Östersjön.  Detta arbete kräver flera arbetsteam, där varje team består av en grävmaskinist som får ha koll på kartor, material, logistik och att arbetet utförs rätt och riktigt samt en anläggningsarbetare med erfarenhet inom fiberarbeten. Denna roll kallas lite slarvigt för grovis, spadgubbe mm och det är man även här hos oss men vi vill helst ha någon med erfarenhet som tar stort ansvar för arbetet som utförs i sitt grävteam.

Du rapporterar till vår övergripande arbetsledare och entreprenadchef som planerar, leder och styr vår totala produktionsverksamhet inom schakt och fiberarbeten. Vi är anslutna till Maskin Entreprenörerna (ME) och har kollektivavtal.

Du som passar att jobba med oss är en positiv, energifylld och engagerad person med ett tydlig målsättning att jobba effektivt med dina medarbetare. Du är strukturerad och styr alltid med arbetslagets och företagets bästa i fokus och vinner respekt med stor erfarenhet inom vårt område. Du måste också vara i mycket god fysisk kondition då detta är stundtals ett hårt arbete som kräver fysisk styrka.

Vi tror att du är 25-45 år med erfarenhet av att förlägga fiber eller andra kabeltekniska arbeten. Vi vill att du skall vara stolt och professionell i ditt arbete med ett gediget intresse för det vi vill åstadkomma. Du skall kunna ta egna initiativ, jobba självständigt men samtidigt vara kommunikativ och stämma av att du är på rätt spår. Dina personliga egenskaper är väldigt viktiga.

Vi värdesätter att du är en kombination av noggrann och snabb, i både tanke och handling och att du är positiv och glad även när det är lite motigt.

Vi kommer ha en del arbeten i Stockholms regionen men mycket av arbete kommer så småningom att ske i andra länder och i andra delar av Sverige så du måste kunna resa och ligga borta under veckorna periodvis.

Du har också:

-Någon form behörighet för hjullastare etc

-Goda språkkunskaper i svenska och engelska

-B-Körkort gärna BE

Vi är för övrigt ca 30 anställda med skilda kompetenser inom djurskötsel, matförädling, jordbruk, byggnation och markarbete. Vi har ett värdebaserat arbetssätt där våra ledord är passion, respekt, helhet, precision, ärlighet, glädje och att vi strävar efter att vara bäst!

Vi erbjuder en prestigelös arbetsplats med hög arbetsenergi och arbetsmoral där du får vara med och bygga något nytt. Vi vågar tänkta nytt och annorlunda för att skapa nästa generations fibernät i denna region och ibland blir det också aktiviteter då du kommer träffa övriga i vår andra verksamhet som är ett lantbruk med fokus på miljön och djurens villkor och med en långsiktig ekonomisk bärighet. Se mer om detta på www.restagard.se.

Vi kan erbjuda mycket bra lön och anställningsvillkor för rätt person.

Innan anställning sker kommer telefonintervju att ske inledningsvis, därefter personligt möte med vår entreprenadchef Tony Lövegard. För mer information om denna tjänst eller frågor om företaget ring 076-310 89 40, eller skicka ansökan till jobb@restagard.se

Ansök genom att skicka  till jobb@restagard.se

Resta Gård - gårdsbutiken med café på bondgården.

ALLA fredagar (11-18) och lördagar och söndagar 11-16 utom midsommardagen

Mjölkboden vid stallplanen (stenhuset) med självbetjäning är alltid öppen - finns lite mejeri, kött och korv


Nysätra Resta Gård 13 (gårdsbutiken)
Nysätra Resta gård 10 (mjölkbod, stall och kontor)
749 63 Örsundsbro
076-311 00 17 Försäljningstelefon / gårdsbutiken
073-031 58 09 Djuransvarig Matilda Hammarqvist
072-221 13 01 Ägare Anna Hane 


Skicka e-post till oss info@restagard.se

Skicka fakturor till oss faktura@restagard.se