Aktuellt på gården i SOMMAR / HÖST

BESÖK BONDGÅRDEN I SOMMAR

De flesta lamm föddes i april men vi kommer att ha en lamning till i år, under augusti.  Det finns ett klapphägn vid stenhuset Klostret där tre av våra flasklamm går samt gose-grisen Herman. Alla är mycket tama och det är okej att gå in i hägnet men glöm inta att tvätta och sprita händerna både innan och efter.   I närheten finns grisar på tillväxt som fortfarande går med sina mammor samt en del av avelsdjuren. Den stora grisflocken går på åkrar ute längre från stallet. Vid stallet finns även mjölkkossorna och deras kalvar. Vi väntar mer kalvar i mitten av juli. I gårdsbutiken och mjölkboden finns karta att hämta så att ni ser var alla djur är just nu. Höns och tuppen spatserar fritt uppe vid

Det finns glassförsäljning i mjölkboden vid stallplan med självbetjäning även av kaffe och te som är öppen alla dagar i veckan.

BABBLARNA kommer TILLBAKA till bondgården med sin musikal den 23 september

Babblarna kommer till bondgården IGEN! Missa inte detta sista tillfälle för att se denna musikal med någon liten i din omgivning.   Att det dessutom utspelas på en bondgård med djur att klappa och titta på innan och efter evenemanget gör inte det hela sämre. Det blev så lyckat sist och så många var besvikna att de inte fick biljetter så vi tar chansen att gör om det. Köp biljetter på EN GÅNG om ni vill ha plats. Swisha kostnaden för era biljetter enligt instruktionen nedan. Vi har en scen i vår lada med olika sittplatser för 200 personer (inklusive barn). Under denna dag kommer vi ha mat och fikaservering med provsmakningstallrikar för 30 kr/st för att detta kan bli en trevlig heldagsaktivitet för hela sällskapet. Så tag med barnen eller låna någon annans barn för det här blir skoj för alla yngre barn och alla vuxna med barnasinnet kvar.
Tänk på att detta är en bondgård och det kan vara lerigt och det kommer att finnas djur att titta på runt gården.
Första föreställningen börjar kl 11.00 - så de första 200 anmälda kommer fylla denna och den andra föreställningen börjar kl 14.00 och här fyller vi 200 platser men sen är det stopp. Det går bra att ta med barnvagn in på stallplanen men inte in i ladan där scenen är men de kan ställas utanför. Hundar är normalt sätt välkomna till bondgården men vi tror att de bäst stannar hemma denna dag.

K Ö P      B I L J E T T       S Å       H Ä R  :
Betala in 150 kr per person (samma pris för vuxen och barn, barn UNDER 1 år slinker in gratis) till Swishnummer 1234392049, ange din mailadress i meddelanderaden. Du kommer behöva ange e-postadressen på den som swishat för att få ut dina biljetter på bondgården och kommer att behöva visas upp vid entrén till ladan. När det inte finns fler biljetter så stänger vi detta swishnummer. Vi mailar tillbaka en bekräftelse när första föreställningen är full, och en bekräftelse när den andra är full etc. så att ni vet vilken föreställning som ni fått plats på.

ALLTID PÅ RESTA GÅRD - gå på djurpromenad, fika och handla god mat

Gårdsbutiken på bondgården med espressobaren och möjligheten att titta på alla djuren är öppen ALLA lördagar och söndagar mellan 11-16. Att besöka gården är GRATIS! Vi har matiga mackor, grillkorv och farmor Gerds hembakade verk mm.  Om du har vägarna förbi någon annan dag och vill handla så ring så kan vi öppna för 'private shopping'.

Är ni ett sällskap som vill göra en utflykt så kan vi ibland ha möjlighet att ta emot er och ordna privata visningar och hålla caféet öppet bara för er. Det beror på vår egen arbetsbelastning för tillfället. Hör av er! 

GÅRDSBUTIK OCH UTLÄMNING AV BESTÄLLNINGAR I  STOCKHOLM!

Gårdsbutiken i Gamla Stan i Stockholm har vi stängt för tillfället. Vi tar endast mot beställningar som kan hämtas där men då måste  det avtalas.  Du hittar oss på den turistiga gågatan Västerlånggatan 53 i höjd med Tyska kyrkan på Tyska brinken och sen 60 m in mot city. När vi har öppet som vanligt är det en liten butik men fylld av korv, kött och chark och mjölk, vår underbara honung. Ibland även grönt från våra trädgårdar och bär och frukt förädlat i burkar. Självklart har vi en espressobar där du får en latte gjord på vår himmelska helmjölk. 

KONTAKTA OSS   -   BESTÄLL HÄR   -  eller skicka direkt till info@restagard.se

Har du en fråga, vill lägga in en beställning, eller boka en upplevelse för nära och kära? Kontakta oss!