HÖST PÅ RESTA

Nu är alla våra djur födda på gården för detta år så när som några kalvar som kommer under oktober. De har varit ute på bete under hela sommaren och vi börjar hålla dem närmare gården igen med de mobila djurhusen som vindskydd. Några hålls alltid nära stallet, exempelvis suggorna med de nyfödda kultingarna som nu börjar bli tonåringar. Lammen har blivit stora och kan nästan inte urskiljas från deras mödrar.  På Grismossen finns våra slaktfärdiga grisar som bökar runt på ett område som skall bli fint grönbete så småningom. Vi har kossor som mjölkar nere på åkrar och betesmarker vid stallet där vi kan mjölka dem.  

Kom till gården och beskåda oss alla. Ta skor som klarar av lera och vandra runt. 

Vi lägger ut på Facebook när vi får tillökningar så håll utkik där eller ring oss och fråga. Kalvar är på gång under slutet av oktober.

ALLTID PÅ RESTA GÅRD - gå på djurpromenad, fika och handla god mat

Gårdsbutiken på bondgården med espressobaren och möjligheten att titta på alla djuren är öppen ALLA lördagar och söndagar mellan 11-16. Att besöka gården är GRATIS! Vi har matiga mackor, grillkorv och farmor Gerds hembakade verk mm.  Om du har vägarna förbi någon annan dag och vill handla så ring så kan vi öppna för 'private shopping'.

Är ni ett sällskap som vill göra en utflykt så kan vi ibland ha möjlighet att ta emot er och ordna privata visningar och hålla caféet öppet bara för er. Det beror på vår egen arbetsbelastning för tillfället. Hör av er! 

GÅRDSBUTIK OCH UTLÄMNING AV BESTÄLLNINGAR I  STOCKHOLM!

Gårdsbutiken i Gamla Stan i Stockholm har vi stängt för tillfället. Vi tar endast mot beställningar som kan hämtas där men då måste  det avtalas.  Du hittar oss på den turistiga gågatan Västerlånggatan 53 i höjd med Tyska kyrkan på Tyska brinken och sen 60 m in mot city. När vi har öppet som vanligt är det en liten butik men fylld av korv, kött och chark och mjölk, vår underbara honung. Ibland även grönt från våra trädgårdar och bär och frukt förädlat i burkar. Självklart har vi en espressobar där du får en latte gjord på vår himmelska helmjölk. 


KONTAKTA OSS

Har du en fråga, vill lägga in en beställning, eller boka en upplevelse för nära och kära? Kontakta oss!