Kontakt- och beställningsformulär och aktuellt på gården

PÅSK PÅ RESTA

Under påsken håller vi öppet på påskafton och påskdagen. Om du har gjort en beställning så går det bra att avtala en tid för avhämtning under veckan innan högtiden men tidigast på tisdagen. 
Våra lamm i år kommer under april så tyvärr så kan vi inte njuta av dem under påsken men det finns kalvar som fötts sedan årsskiftet som är med deras mamma som också ger oss god mjölk och mjölkas varje dag i ladugården kl 7.00.

ALLTID PÅ RESTA GÅRD - gå på djurpromenad, fika och handla god mat

Gårdsbutiken på bondgården med espressobaren och möjligheten att titta på alla djuren är öppen ALLA lördagar och söndagar mellan 11-16. Att besöka gården är GRATIS! Vi har matiga mackor, grillkorv och farmor Gerds hembakade verk mm.  Om du har vägarna förbi någon annan dag och vill handla så ring så kan vi öppna för 'private shopping'.

Är ni ett sällskap som vill göra en utflykt så kan vi ibland ha möjlighet att ta emot er och ordna privata visningar och hålla caféet öppet bara för er. Det beror på vår egen arbetsbelastning för tillfället. Hör av er! 

GÅRDSBUTIK OCH UTLÄMNING AV BESTÄLLNINGAR I  STOCKHOLM!

Gårdsbutiken i Gamla Stan i Stockholm har vi stängt för tillfället. Vi tar endast mot beställningar som kan hämtas där men då måste  det avtalas.  Du hittar oss på den turistiga gågatan Västerlånggatan 53 i höjd med Tyska kyrkan på Tyska brinken och sen 60 m in mot city. När vi har öppet som vanligt är det en liten butik men fylld av korv, kött och chark och mjölk, vår underbara honung. Ibland även grönt från våra trädgårdar och bär och frukt förädlat i burkar. Självklart har vi en espressobar där du får en latte gjord på vår himmelska helmjölk. 

KONTAKTA OSS   -   BESTÄLL HÄR   -  eller skicka direkt till info@restagard.se

Har du en fråga, vill lägga in en beställning, eller boka en upplevelse för nära och kära? Kontakta oss!