Anläggare  och co-pilot till styrborrning till vår entreprenadverksamhet

Vi har ett omfattande uppdrag att gräva landförbindelser i ett internationellt fiberprojekt som skall sammanbinda länder runt Östersjön. Vi har slutfört första sträckan mellan Sverige och Finland under 2019 men mycket kvarstår och vi kommer påbörja nästa projektsträcka under våren 2021 så fort marktillstånd mm är klara. Detta arbete kräver flera arbetsteam, där varje team består av en grävmaskinist som får ha koll på kartor, material, logistik och att arbetet utförs rätt och riktigt samt en anläggningsarbetare med erfarenhet inom fiberarbeten. Denna roll kallas lite slarvigt för grovis, spadgubbe mm och det är man även här hos oss men vi vill helst ha någon med erfarenhet som tar stort ansvar för arbetet som utförs i sitt grävteam.  Vi söker nu en anläggningsarbetare som dessutom skall vara med och assistera då vi gör landfästen till sjökablarna. Vi har en avancerad styrborr, en Ditch Witch, som styrs av en pilot och assisteras av en som pejlar in var styrborrens huvud är. Det är ett krävande arbete med variation av hårt arbete, långa dagar men också stillsamhet och frid runt Östersjöns kuster. Dessa jobb pågår inte ständigt utan kommer att varieras med klassisk anläggningsarbete med kanalisation och rördragningar i olika entreprenadprojekt.  Du arbetar tillsammans med vår styrborrpilot och 1000-konstnären Krzyztof som har jobbat med oss länge. Han förstår lite svenska men talar god engelska så du måste kunna göra detsamma. Han kommer att lära upp dig hur landfästen för sjökablar skapas. 

Du rapporterar övergripande till vår arbetsledare och entreprenadchef som planerar, leder och styr vår totala produktionsverksamhet inom schakt och fiberarbeten. Vi är anslutna till Maskin Entreprenörerna (ME) och har kollektivavtal. 

Du som passar att jobba med oss är en positiv, energifylld och engagerad person med ett tydlig målsättning att jobba effektivt med dina medarbetare. Du är strukturerad och styr alltid med arbetslagets och företagets bästa i fokus och vinner respekt med stor erfarenhet inom vårt område. Du måste också vara i mycket god fysisk kondition då detta är stundtals ett hårt arbete som kräver fysisk styrka. 

Vi tror att du är 25-35 år med erfarenhet av att förlägga fiber eller andra kabeltekniska arbeten. Vi vill att du skall vara stolt och professionell i ditt arbete med ett gediget intresse för det vi vill åstadkomma. Du skall kunna ta egna initiativ, jobba självständigt men samtidigt vara kommunikativ och stämma av att du är på rätt spår. Dina personliga egenskaper är väldigt viktiga.

Vi värdesätter att du är en kombination av noggrann och snabb, i både tanke och handling och att du är positiv och glad även när det är lite motigt.

Vi kommer ha en del arbeten i Stockholms regionen men mycket av arbete kommer så småningom att ske i andra länder och i andra delar av Sverige så du måste kunna resa och ligga borta under veckorna periodvis. 

Du har också:

-Någon form behörighet för hjullastare etc

-Goda språkkunskaper i svenska och engelska

-B-Körkort gärna BE 

Vi är för övrigt ca 25 anställda med skilda kompetenser inom djurskötsel, matförädling, jordbruk, byggnation och markarbete. Vi har ett värdebaserat arbetssätt där våra ledord är passion, respekt, helhet, precision, ärlighet, glädje och att vi strävar efter att vara bäst!

Vi erbjuder en prestigelös arbetsplats med hög arbetsenergi och arbetsmoral där du får vara med och bygga något nytt. Vi vågar tänkta nytt och annorlunda för att skapa nästa generations fibernät i denna region och ibland blir det också aktiviteter då du kommer träffa övriga i vår andra verksamhet som är ett lantbruk med fokus på miljön och djurens villkor och med en långsiktig ekonomisk bärighet. 

Vi kan erbjuda mycket bra lön och anställningsvillkor för rätt person. 

Innan anställning sker kommer telefonintervju att ske inledningsvis, därefter personligt möte med Krzyztof och vår entreprenadchef Tony Lövegard. För mer information om denna tjänst eller frågor om företaget kontakta Anna Hane, 072 22 11 301, eller skicka ansökan till jobb@restagard.se

Ansök genom att skicka  till jobb@restagard.se